Workshop op lokatie.

Helaas tijdelijk niet beschikbaar

Kookstudio Kookplezier on tour !

Culinaire Kookworkshop op locatie

Heerlijke gerechten bereiden met uw vrienden op uw eigen favoriete plek.

Wat dacht u van een fantastische paella vol verse vis, heerlijke gegrilde gamba´s, verse zelf gerookte zalm, supermalse spare ribs, prachtige Italiaanse salades enz. enz.

www.kookstudiokookplezier.nl

We koken op fantastische Big Green Eggs. “De ultimate cooking experience” de mogelijkheden van deze houtskool gestookte barbecue zijn ongekend.De Big Green Egg kun je uiteraard “gewoon” gebruiken als barbecue, wij gaan er verder mee, we gaan ze onder andere gebruiken als rookoven.Dit apparaat is tevens zeer geschikt voor bereidingen op lage temperatuur.Langzaam gegaarde produkten zijn supermals en zacht van smaak, de temperaturen van de Big Green Egg zijn heel erg goed te controleren.We kunnen de Big Green Egg ook prima gebruiken als steenoven. Pizza´s en brood zijn heerlijk te bakken in het “ei”.

We kunnen deze workshop aanbieden voor minimaal 20 personen en maximaal 40 tot 50 personen.

Wij brengen met onze prachtige VW brandweerbus, twee Big Green Eggs mee.

We gaan in groepjes koken,in totaal gaan we ongeveer 8 fantastische gerechtjes maken waar nog lang over na gepraat zal worden.

Heeft u speciale wensen, bespreek het met ons, bijna alles is mogelijk.

Omdat we wel wat beschutting willen tijdens het koken beschikken we over mooie punttenten die we over onze “outdoorkeuken” zetten.

Uw gekozen locatie dient wel over een aantal faciliteiten te beschikken. Een (overdekte) ruimte met stoelen en (sta)tafels om te zitten (of staan) waar u van de overheerlijke gerechten kunt genieten. Deze ruimte moet indien nodig, voldoende verlicht zijn. Toilet voorziening met handenwas-mogelijkheid is natuurlijk ook heel belangrijk en noodzakelijk.

Om de kookworkshop goed te kunnen organiseren hebben we elektriciteit, een waterpunt en een afvalunit nodig. Het is ook fijn als er een mogelijkheid is om glazen te kunnen spoelen, en de noodzakelijke afwas te doen. Bestek, borden, wijnglazen, theedoeken, servetten enz. alles brengen we mee met onze VW.                            

Wij zorgen voor 4 soorten heerlijke wijn. Voor bier en fris moet u zelf zorg dragen, evt kunnen wij daar een externe partij voor inhuren. We serveren tijdens de workshop:

* rode wijnen, Merlot of  Shiraz

* droge witte wijn

* zoete witte wijn

* rosé wijn

Uiteraard hoeft u niet zelf de vaat te doen, we nemen alles weer mee  met de VW.

De all inclusive prijs voor deze unieke culinaire workshop op locatie is € 58,- pp. ( minimaal 20 personen.) De workshop vindt plaats maximaal 50 km vanaf Nuland,  is de locatie verder weg dan worden extra transportkosten in rekening gebracht. De algemene voorwaarden van Kookstudio Kookplezier zijn te vinden op deze website.

 

Share Button