Big green egg workshop

Kookstudio Kookplezier heeft een fantastische workshop ontwikkeld speciaal voor de Big Green Egg. Voor zowel het zomer als winterseizoen.

BIG green egg 

Het koken op deze fantastische Big Green Eggs is met recht: “The ultimate cooking experience”. De mogelijkheden van deze houtskool gestookte barbecue zijn ongekend. De Big Green Egg kun je uiteraard “gewoon” gebruiken als barbecue, maar wij gaan er verder mee, veel verder. We gaan ze gebruiken om te roken, grillen, bakken, koken, slow cooking, grillen op zeer hoge temperatuur enz.

Lekker langzaam. Dit apparaat is zeer geschikt voor bereidingen op lage temperatuur.

Langzaam gegaarde producten zijn supermals en zacht van smaak, de temperaturen van de Big Green Egg zijn heel erg goed te regelen en vast te houden. We kunnen de Big Green Egg ook prima gebruiken als steenoven. Pizza´s en brood zijn heerlijk te bakken in het “ei”.

We passen bij deze workshop diverse technieken toe waarmee je het maximale uit je Big Green Egg  kunt halen. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van de mooiste, meest verse ingrediënten uit het seizoen. We geven praktische en nuttige tips, je kunt vragen stellen,  informatie over brandstof en smaakmakers komt ook aan bod.

We koken zowel binnen als buiten op de Big Green Eggs en je hoeft echt geen topkok te zijn om mee te doen. De workshop is voor zowel beginnende als gevorderde Egg gebruikers!

Deze avond is een gezellige kookworkshop waarbij je leert de Big Green Egg optimaal te gebruiken. Deze 4½ uur durende workshop kost € 75,- pp alles inclusief. Welkomstdrankje, 6 tot 8 gerechten die we zelf bereiden, alle drankjes tijdens de workshop(wijn, bier, fris) en kopje koffie na afloop. Je krijgt een kookschort in bruikleen, de recepten krijgt u per mail toegezonden.

Je kunt kiezen uit de zomer of winter editie van de Big Green Egg workshop.

Stuur een bericht

10 + 6 =

Contact

Telefoon

06-21586486

Mail

info@kookstudiokookplezier.nl

Adres

Dorpstraat 3a

5391 AS  Nuland

× Heb je een vraag?