Over ons


Wij zijn Marcel en Mariëlle, en wij ontvangen u graag in onze  Kookstudio. Marcel is vast van plan om van u een echte chefkok te maken. Zijn uitgebreide culinaire achtergrond en jarenlange ervaring als chefkok en leermeester, maken iedere workshop of cursus tot een gezellige, maar zeker ook leerzame interessante ervaring.

Vers !
Eten als beleving. Lekker eten valt of staat met goede grondstoffen. Wij werken uitsluitend met verse ingredienten, vaak zelfs met kruiden en vruchten uit eigen tuin. Verser en gezonder kan bijna niet.


Koken met passie
Wij van Kookstudio Kookplezier zijn gepassioneerd. We oefenen ons vak uit met liefde. En dat is te proeven. Of u nu beginner of gevorderde bent, u heeft het bij ons zeker naar uw zin. Tijdens elke workshop of les nemen we uitgebreid de tijd om uitleg te geven over ingrediënten en technieken. Brabantse gastvrijheid en gezelligheid
In onze nostalgische kookstudio in oude Engelse cottage stijl, ontvangen wij u met heerlijk kopje koffie, wij zorgen er voor dat u tijdens de workshop niets te kort komt. Zoals het in Brabant hoort!